dijous, 5 de febrer del 2009

La Foradada de Sant Carles de la Ràpita


La Foradada de Sant Carles de la Ràpita.
Hem anat per la N-340 fins al km. 1072,4 davant de Sant Carles de la Ràpita on agafem el camí asfaltat que indica Mata-Redona. El camí s'ha acabat, 3,2 km després i ja som al Cocó de Jordi.
Començarem una cur
ta excursió de 6740 metres i amb un desnivell acumulat de pujada de 411 metres. Una excursió de 1 hora i 42 minuts reals de caminar ( no es compta el temps de les parades).

Comencem la pujada en un indret allí a la vora senyalitzat direcció a La Rueda i la Foradada. Tot el desnivell de pujada el trobarem d'aquí fins a la Foradada on veurem la vista més excepcional de que es pot gaudir a la provincia de Tarragona. Desnivell una mica accentuat pel fet de que tot s'ha de fer en uns 2.400 metres de pujada.

Un cop hem disfrutat de la vista des de la Foradada, el mar, el delta de l'Ebre, les Cases d'Alcanar i Alcanar i per l'altre costat veiem l'Ebre, Amposta, Tortosa, els Ports i un extens paisatge, agafem el camí de baixada cap al poble abandonat de Mata-Redona. L'ultrapassem i arribarem al cap de 1050 metres a la font del Burgar, sempre amb l'aigua del Montsià. Anem seguint el camí i, deixant a l'esquerra un antic forn de calç, arribem novament al Cocó i donem l'excursió per acabada.
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=197357




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada